Freelance Online Marketeer

Freelance Online
Marketeer nodig?

Heb je handjes nodig op het gebied van online marketing, maar wil je niet direct aan een vast dienstverband gebonden zitten? Als je mij inschakelt als freelance online marketeer haal je een snelle starter in huis, zo lang als jij nodig hebt. Dit kan op basis van een vast aantal uren per week, maar bijvoorbeeld ook op projectbasis of voor kleinere klussen waar je zelf wellicht niet aan toekomt.

Hier kan ik je als freelance online marketeer mee helpen:

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgebouwd als allround online marketeer aan klantzijde, in onder andere de volgende disciplines:

Maak kennis met Digital Donna

Meng een paar jaar Brabantse én Friese nuchterheid met een vleugje niet lullen maar poetsen, en giet daar dan weer een bak ervaring in de marketingwereld bij.

Na ruim tien jaar als allround online marketeer en projectmanager in verschillende branches te hebben gewerkt (o.a. de vertaalbranche, klantenservice en de bouw) ondersteun ik met Digital Donna het MKB, start-ups en mede-ondernemers met een resultaatgerichte online marketingstrategie.

Donna Visser - Digital Donna

Samenwerken op freelancebasis?

Ik denk graag met je mee over een passende oplossing voor jouw online vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met me op en we prikken een datum!