Interim Online Marketeer

Interim Online Marketeer nodig?

Heb je extra ondersteuning nodig op het gebied van online marketing, maar niet de mogelijkheid om iemand in vaste dienst aan te nemen? Of ben je actief een (tijdelijke) online marketeer aan het werven, maar krijg je de juiste collega nog niet gevonden? Dan is het inhuren van mij als interim online marketeer wellicht de oplossing die bij jouw situatie past!

Snel beschikking over de juiste expertise

Als interimmer ben ik een échte zelfstarter. Ik heb weinig begeleiding nodig, beschik over de nodige expertise op het gebied van online marketing en deel die graag met jouw organisatie. Dat betekent dat een opstartperiode vaak zeer kort is en je dus al snel resultaat kunt verwachten van mijn inspanningen.

Opschalen zonder zorgen

Ik kom je organisatie binnen en deel zo lang als nodig mijn kennis en ondersteun je op het gebied van diverse online marketingactiviteiten. Is je project afgerond of heb je in de tussentijd een nieuwe collega gevonden? Dan schaal je eenvoudig weer af.

Een frisse blik

Omdat ik werk voor diverse opdrachtgevers kan ik jouw organisatie op basis van die ervaring op nieuwe inzichten en kansen wijzen. Ik kom binnen met een frisse blik binnen en stel andere vragen dan je wellicht gewend bent.

Interim Online Marketeer

De voordelen van de inzet van een interim online marketeer:

  • Op korte termijn beschikbaar
  • Snel zelfstandig aan de slag
  • Flexibel inzetbaar
  • De juiste expertise
  • Een frisse blik op je organisatie

Samenwerken op interimbasis?

Al vanaf 1 dag in de week schuif ik bij je aan (digitaal of op kantoor) om jouw online marketingactiviteiten naar het volgende niveau te tillen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.