Over

Over Donna

Na ruim tien jaar als online marketeer en projectmanager in verschillende branches te hebben gewerkt (o.a. de duurzaamheidssector, de bouw en de zorg) ondersteun ik met Digital Donna organisaties met een resultaatgerichte online marketingstrategie.

Allround online marketingkennis

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgebouwd als allround online marketeer, in onder andere de volgende disciplines:

Die allround kennis deel ik graag, ook op interimbasis!

Ervaring in internationale teams

Bij het werken in internationale teams komen verschillende normen, waarden en omgangsvormen samen. In de afgelopen jaren heb ik met interculturele projectteams uit onder andere België, Ierland en het Verenigd Koninkrijk gewerkt aan websitetrajecten, social media strategieën en SEO optimalisaties.

Verder lezen over internationale samenwerkingen:

Een pragmatische aanpak

Ieder bedrijf heeft zijn eigen budget en beschikbare uren. Ik stem mijn aanpak daarop af en kom binnen die kaders met realistische doelstellingen. De weg naar die doelstellingen vertaal ik vervolgens in een praktisch plan van aanpak.

Digital Donna is…

…in ieder geval niet het type dat zich met één ding tegelijk bezighoudt. Ik ben wél het type dat altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelkansen.

En laat dat nou ook precies de reden zijn waarom online marketing mijn vakgebied is geworden. Er zijn zoveel facetten te leren en de digitale wereld blijft altijd in beweging. Helemaal mijn straatje!

Donna Visser - Digital Donna

Samenwerken?

Ik denk graag met je mee over een passende oplossing voor jouw online vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met me op en we prikken een datum!